Beurzen overzicht

beurzen

Fotografiebeurzen 2023.

Deze fotografie evenementen agenda staat op volgorde van datum. Nog niet alle evenementen hebben een datum aangekondigd voor 2023, dus het kan zijn dat er nog geschoven wordt.


 FotoFestival Naarden – zomer 2023 (tweejaarlijks)

fotofestival naarden
Kom dit jaar naar Naarden voor het FotoFestival dat hier iedere twee jaar wordt georganiseerd. Daarom mag het zeker niet ontbreken in de fotografie evenementen agenda van 2023. Op dit moment is er nog weinig bekend over het festival. Maar waarschijnlijk zal het zoals gewoonlijk in de zomer plaatsvinden.

Kijk voor meer informatie op https://www.fotofestivalnaarden.nl/nl


 

International Photo Festival Leiden – zomer/najaar 2023 (tweejaarlijks)

IPFL Banner 2021
Laat je dit jaar in Leiden onderdompelen in de wereld van fotografie, tijdens International Photo Festival Leiden. Met outdoor exposities, binnen exposities en een veelzijdig randprogramma rondom het festival.

Meer informatie vind je op de website https://photofestivalleiden.com/


 

Unseen Photo Fair Amsterdam – 21 t/m 24 september 2023

logo Unseen
Amsterdam staat eind september in het teken van hedendaagse fotografie tijdens Unseen Amsterdam. Dit evenement vindt plaats op Cultuurpark Westergas in Amsterdam. Tijdens Unseen maak je kennis met alles wat nieuw is in de fotografie-wereld. Van aanstormend talent dat hun werk laat zien tot discussies en debatten over de richting waarin fotografie evolueert. Het programma bestaat niet alleen uit een beurs waar verschillende galleries uit de hele wereld zich tentoonstellen. Je kunt ook presentaties bijwonen en een boekenmarkt bezoeken waar ruim 60 uitgeverijen aan deelnemen.

Meer informatie vind je op https://unseenamsterdam.com/


Nature Talks Photo Festival – zaterdag 11 en zondag 12 november 2023

Ben jij liefhebber van natuurfotografie? Houd dan de nieuwe datum voor het Nature Talks Photo Festival goed in de gaten. Tijdens het Nature Talks Photo Festival komen alle onderdelen van natuurfotografie aan bod. Van macrofotografie tot landschapsfotografie en van het fotograferen van wildlife tot creatieve technieken die je in natuurfotografie kunt toepassen. Laat je inspireren door 25 eersteklas fotografen van over de hele wereld die je de beste technieken, trucs en hun geheimen met je zullen delen.

Meer informatie vind je op https://www.naturetalks.nl/fotofestival/


Vooraangekondigde fotografie beurzen in 2024

Professional Imaging – voorjaar 2024 (tweejaarlijks)

BredaPhoto – najaar 2024 (tweejaarlijks)