Informatie maandthema's 2023.
Kies een van de onderstaande maandthema's
door op de afbeelding of de rode titel te klikken

Maak een keuze uit onderstaande competities

Huidige competitie(s)

Thema maand oktober 2023

Doorlopende competitie "Het Digitale Plaatje"
Oktober 2023

Thema van de maand oktober is "FOODPHOTOGRAPHY"

food photography

"Hungry" voor een nieuwe uitdaging? Cool, laten we het eens proberen met Food Photography. Foodfotografie is meer dan alleen een foto maken van een gerecht; het gaat erom de zintuigen op te roepen en uw publiek door uw lens mee te nemen naar een wereld van smaak en textuur.

Jouw missie is om voedselfoto's te maken die de schoonheid, kleuren en texturen van het door jou gekozen gerecht laten zien. Of misschien zit het allemaal in het maken van gerechten - ingrediënten, het zeven van de bloem, het omdraaien van de vis met een spatel. Focus op compositie, belichting en styling om het beste uit uw culinaire creaties te halen. Experimenteer met verschillende hoeken, arrangementen en zelfs actiefoto's om een ​​visueel feest te creëren dat uw publiek boeit.

Uiteindelijk gaat foodfotografie verder dan de presentatie van een visueel aantrekkelijk gerecht. Het is een kunstvorm die de zintuiglijke ervaringen, culturele connecties en gedeelde momenten viert die van eten een integraal onderdeel van ons leven maken. Dus pak je camera en begin aan een heerlijk avontuur dat zowel het gehemelte als de ziel doet ontbranden!

 Je kunt 1 foto insturen vanaf 1 oktober 2023 tot en met 27 oktober 2023.
Je kunt stemmen vanaf 28 oktober 2023 tot en met 29 oktober 2023.
De winnaar wordt bekend gemaakt op 30 oktober 2023.

Uitslagen van de vorige competities vind je hier.